Martin Bom
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeGraan

GildeGraan is van oorsprong een Frans brood en heeft in Frankrijk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. We bakken dit brood met een wilde korst zodat de krakende versheid goed tot zijn recht komt. GildeGraan is gemaakt van tarwe, rogge, gerst en haver en we gebruiken zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en verschillende moutsoorten in ons recept.

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Andere specialiteiten

Appelflappen

Zachte broodjes

Oma's appeltaart met slagroom

Paasbrood bekroond voor kwaliteit! (2018)

Martin Bom, De Echte Bakker

Zandstraat 80
6658 CW Beneden-Leeuwen
0487-591266
0487-591478
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten